Voor de vakman

Met Tensor Cad/Cam kan de vakman supersnel programma’s voor alle CNC-machines en besturingen maken. De  vakman is in controle en vertelt middels een dialoog aan Tensor hoe de bewerking uitgevoerd moet worden. Tensor genereert dan volautomatisch het CNC-programma, waarna deze gevisualiseerd wordt met de Tensor NC Simulator. Dit kan zowel voor draaien als frezen.

 


Eenvoud

Tensor blinkt uit in eenvoud. De razende enthousiaste reacties van Tensor-gebruikers sterkt ons erin dat we de juiste oplossing bieden voor werkplaatsprogrammering. Zeker omdat Tensor ook 100% in de Nederlandse taal geleverd wordt.


Ervaring

We zijn nu al meer dan 13 jaar actief in de CNC industrie, en werken veel samen met onze gebruikers en  machineleveranciers. We hebben altijd goed geluisterd en hebben veel van hun ideeën in Tensor verwerkt. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat Tensor-gebruikers zo tevreden zijn. Derhalve zijn wij ervan overtuigd dat met een comfortabel programmeersysteem de bezettingsgraad van uw machinepark aanzienlijk verhoogd wordt en uw mogelijkheden richting uw klant groter worden.

Waar voor uw geld

Tensor is prijsgunstig en verdient zich “gemiddeld” binnen driekwart jaar terug. Wilt u hiervan meer weten leest u de ervaringen van Tensor-gebruikers bij In de Praktiijk.

Uitnodiging

Voelt u zich aangesproken, neemt u dan een kijkje op onze website en aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie of een afspraak te maken voor een vrijblijvende demonstratie van Tensor Cad/Cam.


Realisatie & design by Crealution
Copyright TensorCamCam © 2006 | disclaimer | algemene voorwaarden